ЗА НАС

Home / ЗА НАС

Екипът на 4steroids.bg е отдаден на дългодишна работа със спортуващи, желаещи да променят себе си и начинът си на живот. Ние имаме богат опит в създаването на строго индивидуални хранителни, тренировъчни планове, всякакъв вид консултаций в сферата на Бодибилдинга.

Сайтът е създаден в желанието ни спортуващите да получат качествена и независима информация, относно най – разпространените медикаменти, употребявани в спортните среди.

Най – важното при стероидните цикли е: правилна дозировка на медикаментите (като се разгледат строгоиндивидуални фактори при всеки различен индивид) и абсолютнозадължителната след – стероидна терапия при употреба на някой стероиди, които имат влияние върху хормоналния баланс в тялото. Винаги преди употреба е желателна консултацията с практикуващ спортен лекар!

Абсолютно важно за всеки спортуващ е да знае , че най – голямата масова грешка при употребяващите медикаменти е да мислят , че това което са чули на улицата е миродавно и правилно,точно заради тези слухове се получават нежелани реакций .

При употреба на лекарствени медикаменти , консултацията с лекар е задължителна !